Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo kod Zida plača

Zbunio ga 'Allah Akbar': Izraelski čuvar ubio Židova, mislio da je palestinski aktivist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski je čuvar ubio posjetitelja Židova na Zidu plača u Jeruzalemu, najsvetijem mjestu židovstva, zamijenivši ga za palestinskog aktivista, objavila je policija.

'U prostoru nužnika nalazio se jedan Židov, Izraelac, koji je iz nepoznatih razloga uzviknuo Allah Akbar. Čuvar je izvukao oružje i pucao u više navrata na sumnjivca, koji je umro od posljedica ranjavanja'', rekao je glasnogovornik policije Micky Rosenfeld.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>>U Rijeci postavljen 'kamen spoticanja'

Do incidenta je došlo u trenutku kad je trg ispred Zida bio pun vjernika za jutarnju molitvu uoči Šabata, tjednog dana odmora kod Židova. Čuvar je izjavio policijskim istražiteljima kako je mislio da 46-godišnji muškarac izvlači nešto iz džepa uzvikujući 'Allah Akbar' i sprema se napasti. Policija nije našla ništa sumnjivo na tijelu žrtve. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene