Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba privedena

Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Hitna pomoć
Hitna pomoć Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
U centru Slavonskog Broda pronađeno je tijelo stranog državljanina. Policijski očevid je u tijeku, a ne odbacuje se mogućnost da je riječ o ubojstvu.

U centru Slavonskog Broda, u Starčevićevoj ulici, negdje oko 15:17 pronađeno je tijelo muškarca u kući. Riječ je o stranom državljaninu, a policija sumnja na ubojstvo. Prema nepotvrđenim informacijama, riječ je o Ukrajincu koji je bio zaposlen u Slavonskom Brodu.

Predvečer je policija potvrdila da je privedena osoba koju dovode u vezu s tim događajem, ali više detalja nisu otkrili. "Očevid policijskih službenika je u tijeku te se kriminalističko istraživanje nastavlja", stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament Rezultati ankete Tko više doprinosi boljitku građana? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Ranije su tijekom dana potvrdili da su na terenu njihovi djelatnici te hitna pomoć, ali da nemaju potvrdu da je riječ o ubojstvu te da to moraju istražiti. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene