Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najdeblja britanska tinejdžerica

Djevojku (19) tešku 380 kilograma spasioci iz kuće izvlačili 8 sati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtežu britansku tinejdžericu, 19-godišnju Georgiju Davis, koja teži nevjerojatnih 380 kilograma iz stana je gotovo 8 sati izvlačilo 30-ak ljudi.

Spasioci koji su pretilu 19-godišnjakinju trebali iz njezina doma u Aberdareu u Walsu transportirati u bolnicu morali su razbiti zidove obiteljske kuće kako bi je mogli smjestiti u kola hitne pomoći, izvijestile su vlasti u petak.

Pročitajte i ovo Alarm zbog debljine - 3 epidemija debljine Prijeti nam cunami dijabetesa tipa 2, rakova i raznih vrsta kardiovaskularnih bolesti Sanja Musić Milanović Za Dnevnik Nove TV Sanja Musić Milanović o problemu s kojim se mnogi bore: "Situacija kod djece je alarmantna"

>> 'Za večeru sam jeo po 8 hamburgera i 8 hot dogova'

Spašavanje su morali koristiti skelu kako bi Georgiju izvukli iz 2. kata obiteljske kuće. Skelu su koristili kao rampu za spuštanje do prizemlja. Izvlačenje Georgije iz njezine kuće stajalo je porezne obveznike 100.000 funti.

Georgia je hospitalizirana. Ima problema s disanjem, probleme s kralježnicom i s bubrezima te dijabetes.

Susjedi kažu kako teži nevjerojatnih 380 kilograma te da više od 6 mjeseci uopće nije izlazila iz kuće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene