Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što su otkrili američki novinari:

Ubojica na premijeri Batmana i muškarac u sudnici nisu ista osoba?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Holmes, optužen za masakr u Aurori, nije osoba koja sjedi na optuženičkoj klupi za taj zločin, zaključili su ljubitelji teorija zavjere, uspoređujući fotografije.

Izbezumljenog lica i s narančastom perikom na glavi, tako je izgledao muškarac koji je sjedio na optuženičkoj klupi u sudnici u Aurori.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> Opisao ubojstva i poslao ih psihijatru, ali prije masakra nitko nije reagirao!

A on se, usporedbom fotografija, razlikuje od Jamesa Holmesa, koji je optužen za masakr u Aurori. Do tog su zaključka, analizom dijelova lica došli američki ljubitelji teorija zavjera.

Podsjetimo, James Holmes, 24-godišnji student neurologije, koji je mjesecima unaprijed planirao krvavi pohod izvršen prošlog petka na premijeri najnovijeg Batmana, suočava se s optužnicom za ubojstvo prvog stupnja. Ono za sobom povlači najtežu, odnosno smrtnu kaznu.

On je optužen za ubojstvo 12 i ranjavanje 58 osoba u američkom gradu Aurori tijekom ponoćne premijere Batmana u jednom trgovačkom centru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene