Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zločin iz ljubomore

Ubio ženu jer je na internetu napisala da je slobodna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanku koja je na društvenim internetskim stranicama svoj status iz 'oženjena' promijenila u 'neudana', njezin je ljubomorni suprug zadavio i time oduzeo majku njihovo četvero djece.

Hayley Jones, 26-godišnja supruga Briana Lewisa previše je vremena provodila na društvenim internetskim stranicama, što je do te mjere izluđivalo njezinog supruga, da je u jednom trenutku jednostavno poludio te ju nožem izbo i zadavio. Zločin se dogodio ranije ove godine, odnosno 12. ožujka, a nedugo nakon što je ubio suprugu, 31-godišnji Brian se sam odvezao u obližnju policijsku postaju i predao policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odraz društva Profesor iz Pule zatečen prizorima s Bandićeva ispraćaja: "Ista ta vlast meni daje upute. Sve je stalo u jedan sprovod..." Slika nije dostupna Emotivna ispovijest "Zašto sam danas na Povorci ponosa? Više ne želim gutati bol, hodati pognute glave i skrivati što mi se događa. Od sada želim pričati"

Njihova djeca u dobi od tri do 10 godina, bila su u kući u vrijeme ubojstva te su i sama vidjela mrtvu majku u dnevnoj sobi, piše Daily Mail. Brian je međutim jučer na sudu u Cardiffu zanijekao kako je ubio suprugu, no mušterije iz lokalnog puba, gdje je Brian bio četiri dana prije ubojstva čuli su nešto sasvim drugo. 'Ako je ja ne mogu imati, onda je niti jedan drugi j.... neće imati. Prije ću ju ubiti', ponovio je događaje iz puba poroti tužitelj Mark Evans.

Nakon što je počinio zločin i otišao iz kuće, njihova nesretna djeca pokušala su oživjeti majku te su naposlijetku i prekrila njezino tijelo, otkrio je šokiranoj poroti tužitelj. Obdukcija njezinog tijela pokazala je kako je Hayley Evans nasmrt zadavljena, no kako ima i ubodnu ranu na prsima. Brian je policiji objasnio kako je nož imao u ruci prije svađe jer je njime 'podrezivao nokte'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene