Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne podnosi poraz

Dječak mu 'ubio' virtualnog lika, a ovaj ga gotovo zadavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igra je samo igra, kaže izreka, no jedan 46-godišnjak iz Plymoutha u Velikoj Britaniji, umalo je zadavio dječaka koji mu je 'ubio' virtualnog lika na popularnoj računalnoj igri.

Mark Bradford, dotični 46-godišnjak i 13-godišnji dječak, zajedno su igrali popularnu online računalnu igru Call Of Duty, gdje su obojica imali po svojeg virtualnog vojnika. No, dječak je Bradfordovog online vojnika ubio te se hvalio pred ostalim online igračima tom činjenicom.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Bradfordu se to nije svidjelo te je istrčao iz kuće i furiozno pojurio prema kući prijatelja navedenog dječaka, gdje se on tada nalazio. Zatekao ga je tamo i napao pred vršnjakom, stavivši mu ruke oko vrata, prenosi Daily Mail.

Dječaka je spasila majka, koja povukla Bradforda i odgurnula ga. Sumanuti 46-godišnjak tada je jednostavno išeta van bez riječi, a dječakov vrat je pocrvenio i na njemu su ostale i ogrebotine.

'Samo sam se igrao i malo smo se šalili. On je samo uletio i zgrabio me. Nisam znao što se događa', ispričao je preplašeni dječak. Dječakova majka s gnušanjem se osvrnula na događaj. 'Patetično je da odrasli muškarac napada bespomoćno dijete na taj način. ako ne možeš podnijeti gubiti od djeteta, ne trebaš se niti igrati', poručila je.

Bradfordu se sudi za napad na maloljetnika, a brani se sa slobode. Već je održano prvo ročište suda, a iduće je zakazano za 24. listopada. Branio se isprikom da ga je uhvatio 'trenutak ludila', jer dječak nikako nije htio ušutjeti. 'Nije to bilo zlobno. Samo sam ga zgrabio. Vidio sam ga nakon toga i ispričao se. Opet smo i igrali online. On je zapravo pristojan dječak', rekao je Bradford sudu te priznao krivicu za napad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene