Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnjusno ubojstvo

Ubio novog dečka bivše cure pa mu nožem i vilicom pojeo srce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne mogavši podnijeti da njegova bivša cura ima novog dečka, državljanin Zimbabwea u Capetownu je ubio novog odobranika te žene i pojeo njegovo srce.

Južnoafričku policiju dočekao je gnjusan prizor u jednoj kući u Capetownu u koju su bili pozvani na intervenciju. Tamo su zatekli muškarca koji je nožem i vilicom jeo srce muškarca kojeg je prethodno ubio zbog ljubomore.

Pročitajte i ovo Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno" Vršnjačko nasilje Meksički kanibal "Oni su mi to naredili!": Ubio svoju ženu, pojeo joj mozak u tacosima i koristio njezinu lubanju kao pepeljaru

Kako se doznaje iz policije, ovo ubojstvo je posljedica ljubavnog trokuta. Ženu u središtu tog trokuta posjetio je bivši ljubavnik u kući u kojoj je živjela sa sadašnjim partnerom. Neko vrijeme su razgovarali svi zajedno, a potom je ona otišla u trgovinu po piće.

Horor na Facebooku - Kanibal objavljuje postove koji lede krv u žilama!

Kad se vratila pronašla je svog sadašnjeg dečka (62) izbodenog. Susjedi su javili policiji kako su kroz prozor vidjeli da je ubojica iz ubijenog izrezao srce te da ga jede.

Muškarac je uhićen i čeka se prvo saslušanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene