Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio živce i izvadio pištolj

Krvavi obračun u redu za ćevape, jedan mladić ubijen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred popularnom niškom ćevabdžinicom 'Carica' dvojica mladića nisu imala strpljenja čekati red pa su se posvađali s dvojcem ispred sebe. Netko je izvukao pištolj i sve je završilo tragično.

U pomalo bizarnom obračunu koji se dogodio sinoć oko 21 sat pred popularnom niškom ćevabdžinicom 'Carica' jedan je mladić izgubio život, dok je drugi s ozljedama završio u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Svađa je eskalirala Muškarac (78) upucao susjeda koji je šišao stabla uz njihov posjed: "Rekao mi je da gledam svoja posla"

Kako javlja Blic, bez nekog vidljivog povoda četiri mladića koja su čekala u redu ispred ćevabdžinice posvađala su se, uslijed čega je jedan od njih izvukao pištolj te u dvojicu ispalio nekoliko hitaca.

>> Devet godina zatvora ženi koja je škarama usmrtila muža!

Marko C. (29) je pogođen u trbuh te je u teškom stanju bio prebačen u niški Klinički centar gdje je kasnije i preminuo. Drugi mladić, 29-godišnji Vladimir S. pogođen je u ruku te je završio na Klinici za ortopediju.

Dok policija tvrdi kako još pokušava rasvijetliti što se dogodilo, dio lokalnih medija izvještava kako je do svađe došlo jer dvojica mladića nisu imali strpljenja čekati red za ćevape.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene