Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga planinari

Misteriozni čovjek vuk snimljen u šumi: "U ruci je držao koplje, bio je jako prljav i nije skidao pogled s nas"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Misteriozni čovjek vuk zapažen je kako se kreće šumama Harza, planinskog lanca u središnjoj Njemačkoj.

Čovjeka vuka, za kojeg se vjeruje da u šumama Harza, planinskog lanca u središnjoj Njemačkoj živi već pet godina, fotografiralo je dvoje planinara koji su ga vidjeli kako sjedi gol. Na mutnim se slikama vidi da je muškarac iznimno dlakav i prljav.

Gina Weiss (31), planinarka koja je tog čovjeka vidjela zajedno sa svojim prijateljem Tobijem (38), rekla je za Bild da su na njega naišli kada su došli do špilja.

"Stajao je visoko iznad jedne špilje i u ruci držao dugi štap koji je izgledao kao koplje. Nije skretao pogled s nas i ništa nije rekao. Izgledao je prljavo, poput čovjeka iz kamenog doba", ispričala je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šokantan postupak VIDEO Pad s 10 metara: Spasilac na bazenu brutalno gurnuo čovjeka sa skakaonice

Pročitajte i ovo Donald Trump Trump u zatvoru Fotografija koju je čekao cijeli svijet: ''Bit će popularnija slika od Mona Lise''

Ovo nije bio prvi put da je čovjek vuk viđen u njemačkoj regiji Blankenburg. Tamošnjoj policiji već pet godina stižu dojave o osobi koja u šumi nosi krzno ili kostim vuka.

Jedan uplašeni šetač javio se u ožujku nakon što ga je zapazio. Osim toga, pronađena su i mjesta gdje je, pretpostavlja se, palio vatru i gradio skloništa od grana.

Međutim, volonter u lokalnoj vatrogasnoj postaji rekao je da su najnovije fotografije glupost i da se radi o šali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene