Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaobišli restrikcije

Telekom Srbije pronašao način da emitira televizijski program RT-a, koji je zabranjen u Europi

Televizija (Foto: Thinkstock)
Televizija (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock
Europska unija prošlog je tjedna zabranila emitiranje RT i Sputnjika, no Telekom Srbija pronašao je način da se program RT-a emitira u toj zemlji. Telekom SBB nastavit će blokirati programe RT-a.

Kako javlja portal RT u Srbiji se ponovno mogu pratiti njihovi televizijski programi s vijestima te dokumentarni program.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Srbiji Teška nesreća u Beogradu Sudarili se vlakovi u tunelu: Jedan prošao kroz crveno, 13 osoba je ozlijeđeno Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću

Srbija se protivila sankcijama Europske unije koja je zabranila emitiranje ruskih programa te tražila izuzeće od te mjere. Nekoliko dana programi su u Srbiji bili nedostupni, ali sada se mogu pratiti preko paketa kablovske televizije Telekoma Srbije koji je pronašao tehnički način da zaobiđe restrikcije iako se program sada emitira u smanjenoj kvaliteti.

Telekom SBB, u vlasništu United Grupe, na strani je sankcija EU te i dalje blokira televizijski program RT-a u svojoj ponudi.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene