Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ganić u strahu

Ejup Ganić: U Srbiji će me ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ejup Ganić, bivši član Predsjedništva BiH, rekao je kako će biti ubijen ukoliko bude izručen Srbiji povodom optužnice za ratne zločine.

Po nalogu srpskih vlasti koje ga sumnjiče za ratni zločin Ganić je svibnju uhićen na londonskom aerodromu Hitro, piše B92. 'Ako odem u beogradski zatvor bit ću obješen. Izgledat će kao nesretni slučaj ili će iscenirati neku vrstu samoubojstva', rekao je Granić te dodao kako je nemoguće da u Srbiji ima pravedno suđenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Policajci pronašli muškarca bez penisa: Ležao je u nesvijesti Ilustracija Stravičan zločin Sedmorica silovala 13-godišnjakinju, njezinog dečka prisilili da sve gleda: "Preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me"

'Nitko od naših bošnjačkih svjedoka neće moći svjedočiti jer će se bojati da srpske vlasti ne uhite i njih. S obzirom na nacionalističko raspoloženje u Srbiji, nijedan sudac ili političar neće me osloboditi. Moja djeca me više nikada neće vidjeti, ako budem poslan tamo', rekao je Ganić. Njegova kći Emina rekla je da 'Srbi pokušavaju stvoriti simetriju krivnje' i rasplamsati međunacionalne napetosti u atmosferi nerješenog pitanja tko je kriv za rat u bivšoj Jugoslaviji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene