Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Indoneziji

U potonuću trajekta 21 osoba poginula, 232 spašene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je dvadeset jedna osoba izgubila život, a 232 su spašene kada je u nevremenu potonuo putnički trajekt ispred obala indonezijskog otoka Sumatre, priopćile su pomorske vlasti.

232 osobe su žive i zdrave, a dvadeset jedna je poginula’, rekao je glavni direktor za pomorski promet u Indoneziji, Sunaryo, preuzimajući podatke koje je bio objavio gradonačelnik Karimuna, otoka najbližeg mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Slika nije dostupna Buknuo požar Kapetan zadnji napustio brod: Sedam mrtvih u nesreći trajekta

>> Potonuo trajekt s najmanje 200 osoba

‘Dumai Express’ je potonuo oko 10.00 sati po mjesnom (4.00 sata po srednjoeuropskom vremenu) na ulazu u Malaški tjesnac, između Singapura i indonezijske pokrajine Riaua na otoku Sumatri, kamo je plovio. ‘Brod je navjerojatnije potonuo zbog velikih valova i jakog pljuska’, rekao je načelnik tamošnje policije Boy Herlambang. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene