Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavanje traje

Potonuo trajekt s najmanje 200 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt koji je prevozio najmanje 200 putnika u Indoneziji, potonuo je u ranim jutarnjim satima.

Indonezijska televizija priopćila je kako je trajekt na kojem je bilo 200 osoba potonuo u blizini Sumatre vjerojatno zbog nevremena, piše USA Today. CNN izvještava da je na trajektu bilo 260 putnika. Yasin Kosasih, šef policije provincije Riau province kaže kako je Dumai Expres 10, potonuo 90 minuta nakon što je isplovio iz luke Batam i krenuo prema Dumaiju. Na popisu putnika bilo je 228 ljudi među kojima 15 djece. ‘Iz brodskog dnevnika vidljivo je da je prevozio 228 putnika, među kojima 15 djece, i 13 članova posade. Spašene su 34 osobe, a operacija spašavanja se nastavlja’, rekao je načelnik policije Boy Herlambang.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Slika nije dostupna Indonezija: potonuo trajekt s 600 putnika

>> U sudaru trajekta i tankera 50 poginulih

Glasnogovornik lokalne policije Anggaria Lopes rekao je da je nekoliko desetaka putnika spašeno, a spašavanje još traje. Nema izvještaja o mrtvima ili ozlijeđenima. U posljednjih nekoliko godina, u trajektnim nesrećama u Indoneziji poginulo je nekoliko stotina ljudi, jer su plovila često prepuna, a regulacije su slabe.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene