Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zategnutiji odnosi

Susreli se Obama i Putin, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama i njegov ruski kolega Vladimir Putin nakratko su se sreli u ponedjeljak u Pekingu, u sklopu summita Azijsko-pacifičkog foruma (APEC), rekao je jedan američki visoki dužnosnik.

Dvojica čelnika, čiji su odnosi pogoršani zbog ukrajinske krize, 'nakratko su se susreli i nisu imali vremena načeti probleme', rekao je neimenovani dužnosnik.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin Ukrajina odbacila optužbe Putin u teror umiješao Ukrajinu: "Napadači su bježali prema granici, čekao ih je prolaz"

Obama i Putin su se posljednji put sastali početkom lipnja u Francuskoj. Tada su razgovarali desetak minuta u sklopu proslava 70. obljetnice iskrcavanja u Normandiji.

Napetosti rastu: Rusiju optužuju za 'opasnu eskalaciju' u Ukrajini

Krajem rujna za govornicom u UN-u Obama je oštro kritizirao rusku agresiju, a sredinom listopada Putin je optužio američkog kolegu za 'neprijateljski' stav prema Rusiji. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene