Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznato poprište političko-mafijaških obračuna

U napadu na marince u Karačiju najmanje petero mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novom napadu na časnike pakistanske mornarice u četvrtak ujutro u Karačiju, trećem u zadnja dva dana, poginulo je petero ljudi, od kojih su četvorica bili marinci, a više od 15 je ozlijeđenih, objavili su mjesni dužnosnici.

Dva slična napada u utorak ujutro, izvedena bombama aktiviranim prilikom prolaska autobusa s marincima, usmrtila su četvero ljudi, a više od 15 ozlijedila.

'Bomba postavljena uz cestu eksplodirala je prilikom prolaska autobusa mornarice', rekao je jedan mjesni dužnosnik. 'Poginuo je jedan pješak, a još 15 ljudi je ozlijeđeno', dodao je.

Glasnogovornik mornarice rekao je da su poginula četvorica marinaca. Za napad još nitko nije preuzeo odgovornost.

Karači je poznato poprište političko-mafijaških obračuna, ali je dosad bio pošteđen napada na snage sigurnosti. Njihovi su počinitelji najčešće talibanski pobunjenici, koji su u nebrojenim napadima diljem zemlje u gotovo četiri godine usmrtili više od 4200 ljudi. (Hina)

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene