Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gađali elektranu

Još jedna tragedija u Gazi: Preminula beba rođena nakon majčine smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet dana stara Shaima preminula je u bolnici u Gazi. Nakon rođenja liječnici su je prozvali čudom. Nažalost, kao i njezini roditelji stradala je u jednom od napada.

Beba koja je poglašena čudom kada je rođena carskim rezom nakon što je njezina majka poginula u jednom od zračnih napada preminula je u inkubatoru u bolnici u Gazi, piše IBT. 

Pročitajte i ovo Automobil u kojem su ubijeni sinovi vođe Hamasa - 3 Ubijena i četiri unuka Izrael tvrdi: Amir, Mohamad i Hazem ubijeni su jer su bili borci, a ne zato što su sinovi vođe Hamasa Ismail Hanija Zračni napad Izraelci ubili tri sina i unuke šefa Hamasa u Gazi, on poslao važnu poruku

Na Twitteru se pojavila informacija kako je pet dana stara beba preminula nakon što su izraelske snage napale elektranu što je dovelo do nestanka struje neophodne za rad inkubatora.

VIDEO Djevojčica iz sata u sat objavljuje o bombardiranju Gaze

Bebu Shaimu liječnici su spasili u subotu kada je njezina 23-godišnja majka Shayma al-Sheikh Qanan ubijena u svojoj kući. Doktor Fadi Al-Khrote, koji je bio dio tima medicinara koji su dijete spasili, rekao je da je djevojčica čudo jer je žena prije kraja operacije bila klinički mrtva deset minuta. Shaimin otac također je ubijen.

VIDEO Šokantna snimka: U sat vremena sve sravnili sa zemljom

'Što je točno bio njezin zločin', stoji u jednom od stotine komentara koji su preplavili Twitter nakon smrti djevojčice u srijedu popodne.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene