Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško granatiranje četvrti u Gazi

VIDEO Šokantna snimka: U sat vremena sve sravnili sa zemljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Time-lapse video se pojavio na internetu te prikazuje razaranje naselja u Gazi, koje je sravljeno u svega sat vremena izraelskih zračnih napada.

Sheera Frenkel, izvjestitelj Buzzfeeda s Bliskog istoka, prvi je objavio video koji možete vidjeti niže priložen putem Twittera. na njemu se može vidjeti time-lapse snimka četvrti u Gazi, koja je sravljena sa zemljom u svega sat vremena izraelskih zračnih napada.

Pročitajte i ovo Automobil u kojem su ubijeni sinovi vođe Hamasa - 3 Ubijena i četiri unuka Izrael tvrdi: Amir, Mohamad i Hazem ubijeni su jer su bili borci, a ne zato što su sinovi vođe Hamasa Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

Snimka je navodno nastala prije 12-satnog primirja protekle subote, a počinje u 16:02 sati po lokalnom vremenu. Video je prvi prikazala televizija iz Saudijske arabije.

VIDEO Marširali po Tel Avivu: 'Sutra škole nema, u Gazi više djece nema...'

Izrael i dalje nemilosrdno raketira, bombardira i granatira gazu, no govore kako su im mete samo Hamasovi zapovjedni centri, zajedno s lanserima raketa i skladištima oružja.

Unatoč strašnom razarnju i ogromnim žrtvama, koje su dosad prešle 1.200 ubijenih palestinaca, Hamas i dalje ne pristaje na primirje, sve dok se njihovim uvjetima ne udovolji, navodno su riječi sjenovitog vojnog vođe Hamasa, Mohameda Deifa, prenosi Telegraph.

Hamas od Izraela i Egipta traži da ukinu blokadu granice koju su nametnuli Gazi, nakon što je Hamas zauzeo taj teritorij 2007. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene