Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam ranjenih

U napadu helikoptera NATO-a poginulo 25 pakistanskih vojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25 pakistanskih vojnika ubijeno je a sedam ranjeno u subotu ujutro u napadu helikoptera NATO-a na vojni položaj na granici s Afganistanom, objavili su pakistanski vojni dužnosnici.

Prijašnje izvješće govorilo je o osam ubijenih vojnika a Reuters, pozivajući se na lokalne dužnosnike, javlja o 25 poginulih vojnika. Radi se o najsmrtonosnijem napadu te vrste otkad su snage zapadnih zemalja angažirane u susjednom Afganistanu prije deset godina.

Pročitajte i ovo Sustav protuzračne obrane Patriot Pomož je na putu Šef NATO-a obznanio: "Postoji još oružja koje možemo osigurati Kijevu" Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose

>> Za ubojstvo Benazir Bhutto optužena pakistanska policija i talibani

Nakon tog napada, Islamabad je odlučio kao odmazdu blokirati opskrbu NATO-a u Afganistanu koja prolazi njegovim teritorijem. 'Zaustavili smo opskrbu NATO-a po naredbi savezne vlade', izjavio je pakistanski dužnosnik utahir Husein.

Glasnogovornik ISAF-a u Kabulu rekao je da je NATO svjestan da se dogodio 'incident', ali trenutačno prikuplja informacije. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene