Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine ozlijeđene

U eksplozijama autobombi poginulo 40-ak ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 40 osoba je ubijeno, a oko 100 ih je ranjeno u dvjema eksplozijama koje su u petak odjeknule u Damasku, objavljeno je u programu sirijske tv-Dunije.

Novinar tv-Dunije s mjesta događaja izvijestio je kako su poginuli većinom civili.Članovi izaslanstva Arapske lige u petak su posjetili mjesta na kojima su se dogodile eksplozije, kako bi se sami uvjerili u stanje.

Reuters javlja da je prije dva dana Libanon upozorio službeni Damask kako su se s njihova teritorija u Siriju infiltrirali pripadnici Al-Kaide. To je u petak ojavio glasnogovornik libanonskog ministarstva vanjskih poslova Džihad Makdeši.

'Upozorili smo ih prije dva dana da se Al-Kaidina grupa infiltrirala u Siriju iz sjevernog libanonskog grada Ersala. A u današnjim samoubilačkim napadima ubijeno je četrdesetak, a ranjeno je više od 150 osoba - civila i vojnika. Borci za slobodu trebali bi znati da se na taj način ne uspostavlja demokracija', rekao je Makdesi za Reuters. (Hina)

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Slika nije dostupna drama u siriji Eksplozija busa u Damasku: 13 ljudi poginulo i najmanje troje ozlijeđeno

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene