Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija

Tužiteljstvo i policija BiH razbili dvije kriminalne skupine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bosni i Hercegovini tijekom velike akcije provedene u četvrtak i petak uspjela je razbiti dvije organizirane kriminalne skupine pri čemu je privedeno šezdeset osoba, potvrdili su predstavnici policijskih tijela i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Glavni tužitelj BiH Milorad Barašin izjavio je na konferenciji za novinstvo u Banjoj Luci kako je izveden dobro koordinirani udar protiv organiziranog kriminala pri čemu su na meti bili krijumčari narkoticima te oružjem i vojnim materijalom. Načelnik Uprave policije Republike Srpske Gojko Vasić objasnio je kako su istragom obuhvaćene 73 osobe od kojih je 13 još uvijek u bijegu.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>> BiH: Zbog organiziranog kriminala uhićeno 48 osoba

Nakon privođenja ostalih šezdeset osumnjičenika, njih 33 je zadržano u pritvoru zbog dalje istrage. Među uhićenima su i dvojica policajaca iz Brčkog i Doboja. Tijekom pretraga obavljenih na 103 lokacije u nekoliko gradova policija je pronašla i zaplijenila šet i pol kilograma heroina, 180 kilograma marihuane, tisuće tableta ekstazija i amfetamina te veću količinu oružja i streljiva. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene