Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže 100.000 dolara

Tuže aviokompaniju zbog žohara u avionu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Sjeverne Karoline u SAD-u, odlučio je tužiti aviokompaniju AirTrain Airways zbog toga što su u njihovom zrakoplovu primijetili žohare.

Par tuži kompaniju zbog 'nemara i neodgovornog ponašanja, namjernog uzrokovanja emocionalne rastresenosti, ometanja, prijevare, lažnog pritvaranja i obmanjujuće prodajne prakse', prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Katastrofa u Teksasu Hrvat iz Houstona: Pojedine su četvrti kao otoci, uveden je policijski sat, velik dio grada još je pod vodom Slika nije dostupna 32.000 evakuiranih Jedna od najskupljih u američkoj povijesti: Najmanje 35 mrtvih u tropskoj oluji Harvey

Naime, tijekom njihovog leta za Houston, iz sustava za klimatizaciju i odjeljaka za prtljagu u avionu, počeli su izlaziti žohari. Harry Marsh i Kaitlin Rush odlučili su kako je 100.000 dolara tužbe dovoljna za stres koji su doživjeli.

Snimili su i dokaze fotoaparatom i naglasili su lokalnim medijima kako su stjuardese odbijale riješiti nastali problem. Tvrde kako su i drugi putnici primijetili žohare u avionu te da je nekima čak i pozlilo. Jedina reakcija od strane stjuardesa na problem bila je gestikulacija prst na usta, u smislu ušutkavanja, dodao je Marsh.

par navodi u tužbi kako su morali pobacati dio odjeće zbog incidenta, koji se dogodio 15. listopada. Iz aviokompanije nema službenog odgovora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene