Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka izbliza

Ovako to izgleda kada vam se žohar sakrije u uhu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj studiji prije par godina, objavljenoj u časopisu South African Medical Journal, istraženo je koji se kukci najčešće zavlače u ljudske uši. Odgovor je bio: žohari!

Škakljanje i čudan osjećaj u uhu. Upravo je to čitavo vrijeme mučilo jednog mladića koji je potom otišao kod liječnika. Ispostavilo se da se u uhu skrivao - žohar! Liječnik je trenutak vađenja žohara zabilježio i malenom kamerom, a mi vam prenosimo tu nesvakidašnju snimku.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija

Stručnajci objašnjavaju da se kukci ljudima zavlače u uši jer traže skrovište. Ondje im odgovara toplina i vlaga uha. Zanimljiv je podatak da se od kukaca upravo žohari najčešće zavlače u ljudske uši.

VIDEO: Da obori rekord stavio u usta - 16 žohara!

Ukoliko vam se dogodi slična situacija, najbolje je odmah otići liječniku da vam izvadi malog nametnika. Nikako to nemojte pokušavati sami jer uvijek postoji mogućnost oštećenja bubnjića.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene