453939
453939
453939
453939
453939

Trump u društvu najvećih filmskih nasilnika: "Ne treba nam još jedan u Bijeloj kući"

  • , 18.10.2016., 18:07
  • Autor:
  • komentara

Hillary Clinton poručila je kako u Bijeloj kući ne bi trebao sjediti nasilnik.

 
 
 
 
Foto: AFP, Screenshot: Twitter/@HillaryClinton
Foto: AFP, Screenshot: Twitter/@HillaryClinton

Hillary Clinton na svom je Twitteru objavila promotivni video u kojem je Donalda Trumpa usporedila s nekim od najvećih filmskih negativaca i nasilnika svih vremena.

"Na ovom svijetu već ima dovoljno nasilnika. Zadnje što nam treba je da jedan bude i u Bijeloj Kući", poručila je Clinton.

U promotivnom videu tako su uz Trumpove izjave upotrebljene scene s negativcima iz filmova "Povratak u budućnost", "Let iznad kukavičjeg gnijezda", "Karate Kid" i "Božična priča".

Inače, lik Biffa Tannena, negativca iz serijala "Povratak u budućnost" inspiriran je Donaldom Trumpom.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se