Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rok do petka u podne

FOTO Trump ide u zatvor, njegov odvjetnik: "Ovo je napad na američki narod"

Aktualno Galerija Rudolph Giuliani, bivši odvjetnik Donalda Trumpa Rudolph Giuliani, bivši odvjetnik Donalda Trumpa Foto: DNEVNIK.hr Donald Trump ide u zatvor - 1 Donald Trump ide u zatvor - 1 Foto: DNEVNIK.hr Donald Trump ide u zatvor - 2 Donald Trump ide u zatvor - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Donald Trump ide u zatvor - 3 Galerija 1/4 >>
Sve su oči uprte u zatvor u američkoj saveznoj državi Georgia, gdje bi se u četvrtak trebao predati bivši američki predsjednik Donald Trump.

Američke vlasti bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu i 18 njegovih suoptuženika dale su rok do petka u podne da se predaju. Tereti ih se zbog zavjere i pokušaja nezakonitog mijenjanja rezultata predsjedničkih izbora 2020. godine.

Pročitajte i ovo Napad na raketnu bazu na Krimu Razvili zastavu Desant na Krim! Ukrajinci se iskrcali na otetom poluotoku, objavljena dramatična snimka uništenja raketne baze

Neki od njih već su to učinili, uključujući Trumpova odvjetnika Rudolfa Giulianija. Određena mu je jamčevina od oko 138 tisuća eura i zabrana zastrašivanja suoptuženika.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin iz minute u minutu Putin se prvi put oglasio o padu aviona: "Prigožin je napravio ozbiljne pogreške"

Pročitajte i ovo Objavljene fotografije s mjesta pada Prigožinova zrakoplova uzrok još nepoznat FOTO Objavljene fotografije s mjesta pada Prigožinova aviona: Izlaze i detalji o onome što je nađeno u olupini

"Vrlo sam počašćen što sam uključen u ovaj slučaj. Ovaj je slučaj borba za naš način života. Ova optužnica je parodija. To nije napad samo na mene, ne samo na predsjednika Trumpa, ne samo na ljude u ovoj optužnici, neke od njih čak i ne poznajem, ovo je napad na američki narod. Ako se to može dogoditi meni, koji sam vjerojatno najuspješniji tužitelj u američkoj povijesti i sigurno najučinkovitiji gradonačelnik, može se dogoditi i vama", rekao je Giuliani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene