Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u predgrađu Pariza

FOTO/VIDEO Užas u Francuskoj: Izbio požar u stambenoj zgradi, tri osobe poginule, među ozlijeđenima i dijete

Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 2
Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 2 Afp
Aktualno Galerija Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 1 Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 1 Foto: Afp Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 2 Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 2 Foto: Afp Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 3 Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 3 Foto: Afp Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 4 Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 4 Foto: Afp +0 Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 5 Galerija 1/5 >>
Tri su osobe poginule u požaru koji je izbio noću na subotu u stambenoj zgradi u Stainsu, sjevernom predgrađu Pariza, a osam ih je ozlijeđeno, među kojima i šestogodišnji dječak, objavile su lokalne vlasti.

Policija je izvijestila da je požar izbio u prizemlju trokatnice oko dva sata iza ponoći. Zgrada se nalazi blizu gradske vijećnice Stainsa, grada od 39.000 stanovnika, od Pariza udaljenog petnaestak kilometara.

Do sredine jutra vatra je ugašena, a AFP izvješćuje da su na fasadi zgrade vidljivi tragovi požara.

Pročitajte i ovo Ilustracija USS Hopper Drama na Pacifiku! Kinezi zbog američkog razarača rasporedili avione i brodove - "Nemaju dopuštenje!"

Gradonačelnik Stainsa, Azzedine Taïbi AFP-u je rekao da su od posljedica vatrene stihije umrle 65-godišnja stanarka s trećega kata, njezina sestra i njihova prijateljica, koja je ondje prespavala nakon obiteljskog okupljanja.

Od osmero ozlijeđenih troje je u teškom stanju, među njima i šestogodišnjak, kazao je Taibi.

Pročitajte i ovo Propalestinski prosvjed u Zagrebu - 9 podrška Palestini FOTO Prosvjednici u Zagrebu poslali snažne poruke: "Vlada je Hrvatsku stavila u poziciju suučesnice u genocidu"

Gradonačelnik je rekao da je 27. rujna izdao upozorenje na opasnost obitavanja u neodržavanoj zgradi u kojoj je stanovalo petnaestak ljudi. Nekoliko je stanova bilo prazno.

 

 

"Zgradu nismo kanili srušiti, no na njoj je trebalo obaviti brojne radove i popravke", rekao je AFP-u, dodavši da je ranijim planom predviđen premještaj stanara iduće srijede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene