Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odšteta od 100.000 eura

Traži odštetu jer joj je tijekom leta pukao silikon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica najvećih silikonskih grudi u Rusiji pokrenula je tužbu protiv aviokompanije jer su joj se tijekom leta i turbulencija uništile grudi.

29-godišnja Irene Ferrari traži 100.000 eura odštete. Putovala je na letu Moskva- Zurich, u poslovnoj klasi, te joj je bilo premalo mjesta za grudi između njezinog i sjedala ispred. Rekla je da si je natukla grudi jer ju je turbulencija odbacila na sjedalo ispred, prenosi Pravda. Kaže da zbog tog problema uvijek putuje u poslovnoj klasi, a da su na ovom letu sjedala bila kao u ekonomskoj.

Pročitajte i ovo Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno" Slika nije dostupna Ugroženo 125.000 žena KRIV JE! Dobio 4 godine zatvora zbog eksplodirajućih implantata

Doktori kažu da su je silikoni pri udaru spasili od puknuća rebara. Ovako je zadobila samo masnice i bol u lijevoj dojci. 'Bio je to jak udarac i udarila sam lijevoj dojkom. Boljelo me. Kada sam posjetila kirurga u Rusiji rekao mi je da imam problema s tom dojkom,' rekla je Ferrari. Da s dojkom nešto nije u redu primjetila je i sama jer je bila netečena i počela se smanjivati. Ispostavilo se da je silikon pukao i počeo curjeti.

Odštetu traži za umanjivanje boli koju osjeća nakon udarca, ali i zbog uništenog godišnjeg odmora. Njezin odvjetnik tvrdi da imaju dobre izglede da dobiju slučaj jer je bilo puno svjedoka. Ferrari ovo nije prva tužba ove vrste. Već je bila tužila prošle godine US airline jer joj se tijekom leta rasprsnuo silikon. Tada je tužila i doktora koji joj je ugradio silikone.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene