Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šetali poljem

Tragedija u Sloveniji: Munja ubila oca, majka i kći u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Munja je pogodila tri osobe koje su se šetale po Sorškom polju u blizini Kranja.

Munja je pogodila 46-godišnjeg muškarca koji je umro od posljedica udara, a njegova 43-godišnja supruga i 15-godišnja kći su lakše ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Požar u Sloveniji vatrena stihija FOTO/VIDEO Dramatični prizori u susjedstvu: Požar se vidi iz Ljubljane, u gašenju sudjeluje i vojska

>> Istražili smo: Kako izbjeći udar groma

Tragedija se dogodila oko 21 sat kad je policija obaviještena da je munja pogodila tri osobe koje su se šetale po Sorškom polju. Tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj obavijestio je javnost da su očevidom utvrdili da je munja pogodila 46-godišnjeg muškarca, koji je umro na mjestu. Supruga i kći su prebačene u KBC Ljubljana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene