Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesreće nepoznat

Tragedija u Njemačkoj: Jedna od najbogatijih Ruskinja poginula u padu zrakoplova

Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP)
Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva, poginula je u avionskoj nesreći u Njemačkoj.

Na letu iz Francuske za Egelsbach u Njemačkoj došlo je do pada aviona, u kojem su svi putnici poginuli. Riječ je o manjem zrakoplovu za maksimalno šest putnika, a prema pisanju ruskih medija, u njemu je bila i četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Donijeli odluku nakon istrage Njemačka nastavlja suradnju s UNRWA-om: Nema dokaza da su u njihovim redovima bili teroristi Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Avion se srušio 10 kilometara od Frankfurta, a u nesreći je poginulo najmanje troje ljudi, među kojima je bila i Fileva. Ruski mediji pišu da je na letu s Filevom bio i njezin otac. U nesreći nema preživjelih, prenosi RT.

Fileva je supruga Vladislava Fileva, izvršnog direktora i suvlasnika aviokompanije S7 Airlines, koja je ujedno i najveća ruska privatna zrakoplovna kompanija. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 600 milijuna dolara.

Fileva je sa suprugom imala troje djece te jedno posvojeno dijete.

Posebni ruski istražitelji sudjelovat će u istrazi te nesreće, a njemački mediji prenose da pilot prije nesreće nije prijavio nikakav kvar na avionu kontroli leta.

Avion u kojem se Fileva nalazila i koji se srušio je Epic E1000, američke proizvodnje te je u potpunosti uništen u padu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene