Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRAVA DRAMA

VIDEO "Tko im je dao vozačku?": Grad u BiH dobio kružni tok, ali ono što rade vozači izaziva salve smijeha

Kružni tok u BiH
Kružni tok u BiH Foto: Screnshoot/Facebook
Otvaranje kružnog toka u Tesliću izazvalo je pravu dramu u prometu jer mnogi vozači nisu znali kako njime voziti.

U BiH, u Tesliću ovih je dana napravljen kružni tok. Nešto prije Nove godine postavljen je prvi sloj asfalta na pripremljenu podlogu, nakon čega je pušten u promet.

No puštanje kružnog toka izazvalo je pravu pomutnju u prometu. Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se vidi da neki vozači i nisu baš dobro upoznati s pravilima vožnje u kružnom toku, piše Klix.ba. 

"Tko im je dao vozačku?", "Stidim se njihova stida", "Ovo samo kod nas ima", samo su neki od komentara uz urnebesnu snimku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Desetak svinja Na kružnom toku u Rovinju snimili divlje društvo koje uživa u travi: "Mislili smo da je skrivena kamera"

Pročitajte i ovo Isprva je izazvao zbunjenost (Video: Dnevnik.hr) Prometni "smajlić" Privremeni rotor izazvao pomutnju: Na društvenim mrežama pljušte kritike, a građani Trogira poručuju - "To je trebalo i ranije napraviti!"

Iako je snimka većinu ljudi nasmijala, takvo ponašanje vozača i nepoznavanje prometnih pravila jako je opasno. Kada je snimka objavljena prije nekoliko dana, još nisu bili postavljeni prometni znakovi, ali i dalje, što su mnogi komentirali, za prave vozače vožnja kružnim tokom ne bi trebala biti nepoznanica. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene