Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanzemaljci, gdje ste?

Tisuće fanatika opsjedaju selo u Francuskoj, traže spas od sudnjeg dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni vjeruju kako se tamo nalazi 'garaža' izvanzemaljaca.

Oni misle kako je to jedino mjesto na Zemlji koje je sigurno od sudnjeg dana. Muke po pitoreskno francusko seoce Bugarach, upravo su počele.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

Policija je na ulazima u selo i blokira puteve prema 'mističnoj planini' iznad sela, a tisuće sljedbenika, koji vjeruju kako spas ljudskog roda 'čuči' unutar spomenute planine, okuplja se oko Bugaracha, prenosi Daily Mail.

>> Srpsko selo koje ima rješenje za preživljavanje smaka svijeta?!

Seoski starješina Jean-Pierre Delord strahuje kako bi ti, kako ih je već ranije nazvao, 'ezoterični čudaci', mogli pregaziti selo koje broji tek 189 stanovnika pa je danas pozvao sve koji su došli tražiti 'izvanzemaljce' u njegovo selo, da se raziđu. Policija će prilaze selu i planini blokirati naredna četiri dana.

'Planina je prepuna hipija, mnogi od kojih su goli i koji samo stvaraju nered. To nije uopće smiješno. Ako 10.000 ljudi 21. prosinca dođe ovdje, naše selo se neće s tim moći nositi', istaknuo je Delord.

Ranije ove godine jedan od navedenih hipija poginuo je penjući se na planinu, a Delord se pomalo neukusno osvrnuo na taj događaj. 'Smak svijeta za njega je došao ranije od očekivanog', rekao je.

Regionalni prefekt Eric Freysselinard naredio je zatvaranje prilaza planini tri dana prije i dva dana nakon 21. prosinca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene