Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok smrti

Tijelo poduzetnika iz BiH pronađeno u parkiranu automobilu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell
Tijelo muškarca pronađeno je u automobilu parkiranom na ulici u Bijeljini. Obdukcija će pokazati uzrok smrti.

Tijelo poduzetnika Riste Petrića, vlasnika benzinskih pumpi Petrić i tvrtke koja se bavila vađenjem i prodajom šljunka, pronađeno je u parkiranu automobilu u Bijeljini u Bosni i Hercegovini.

Iz bijeljinske policije rekli su da je tijelo muške osobe pronađeno u ponedjeljak u 17:15 u automobilu Toyota koji je bio parkiran u Ulici Živojina Mišića. Na teren je izašla i hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja, a doktori su mogli samo konstatirati smrt.

Pročitajte i ovo Policajci pronašli 93-godišnjakinju koja se smrzavala Raznježili javnost Policajci pronašli 93-godišnjakinju koja se smrzavala: Nosili je dva kilometra do kuće

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićena petorica Otkriveno tko je izrešetao i spalio šest osoba i ostavio ih da umru usred pustinje

Policija obavlja očevid, a još nije utvrđen uzrok smrti.

Tko je poduzetnik Petrić?

Prošle godine je osumnjičen za nelegalnu ekspolataciju šljunka, ali taj postupak nije završen, piše Fokus.ba. Neki njegovi sugrađani kažu da Petrićeva tvrtka posljednjih godina nije najuspješnije poslovala, jer nije mogla izdržati konkurenciju lanaca pumpi velikih kompanija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene