Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena petorica

Otkriveno tko je izrešetao i spalio šest osoba i ostavio ih da umru usred pustinje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Riješen je misterij šest tijela izrešetanih metcima pronađenih u udaljenom području pustinje Mojave.

Petorica muškaraca uhićena je zbog sumnje da su odgovorni za smrt šest osoba u udaljenom pustinjskom području u blizini okruga San Bernardino El Mirage u pustinji Mojave, priopćili su iz ureda šerifa u ponedjeljak.

Svih šest žrtava je upucano, a četiri su tijela i spaljena na mjestu događaja, priopćili su iz policije. Čini se da je motiv svađa oko marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašni prizori u SAD-u Usred pustinje pronađena tijela šestero ljudi, policija istražuje ubojstvo

Osumnjičeni za zločin na zemljanom raskrižju u udaljenom pustinjskom predjelu su muškarci stari između 24 i 34 godine. Dužnosnici su rekli da je svih pet osumnjičenika u pritvoru bez jamčevine i čekaju reviziju optužbi iz ureda okružnog tužitelja.

Ilustracija Screenshot Foto: ABC 7

Istražitelji kažu da ne vjeruju da postoji još sumnjivaca. Na mjestu zločina pronađeno je osam komada vatrenog oružja, a bit će testirano kako bi se utvrdilo odgovaraju li onima kojima su počinjena ubojstva. Istražitelji kažu da još nisu utvrdili jesu li osumnjičenici članovi narkokartela.

Misterij u pustinji Mojave

Incident u pustinji dogodio se u utorak, 23. siječnja. Hitna pomoć primila je poziv oko 20 sati. Muški pozivatelj, govoreći španjolski, rekao je da je upucan, ali nije dao svoju lokaciju prije kraja poziva. Vlasti su kasnije utvrdile da je jedna od žrtava bila osoba koja je zvala pomoć.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un na lansiranju krstarećih projektila - 2 Drugi put u tri dana FOTO Rast napetosti na poluotoku: Sjeverna Koreja ponovo ispalila krstareće projektile

Pročitajte i ovo Oduzimanje gušta - 2 Kome štete, zaista? Imate star i oštećen automobil? Uskoro bi vam mogli doći po njega: "To je smiješno i suludo"

Šerifov odjel uspio je pratiti koordinate telefona do udaljenog područja s autoceste. Helikopter policijskih snaga prvi je stigao do udaljenog područja i uočio užasan prizor, na tlu je bilo više žrtava pucnjave i dva vozila, od kojih je jedno bilo izrešetano mecima.

Istražitelji su na terenu isprva pronašli četiri muška tijela, sva izrešetana i spaljena. Zatim su locirali još jedno tijelo u automobilu izbušenom mecima, a šestu žrtvu pronašli su na drugom, obližnjem mjestu sljedećeg jutra. Vlasti su pronašle čahure razbacane po cijelom području.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene