Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše se približio

Tigar teško ozlijedio dječaka(3) i umalo ga rastrgao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tigar je tijekom cirkuske predstave u istočnoj Rusiji teško ozlijedio dječaka.

Incident se dogodio u gradu Blagovješčensk u Amurskoj oblasti, a trogodišnji dječak je s ozbiljnim ozljedama glave i ranama po tijelu prebačen u Amursku regionalnu bolnicu gdje se nalazi na liječenju, prenosi AFP.

Pročitajte i ovo Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih

Regionalni ogranak ministarstva za izvanredne situacije priopćio je kako je dječaka napao amurski tigar, ugrožena vrsta divljih mačaka porijeklom s dalekog istoka Rusije i Kine. Tigar je navodno napao dječaka, kada mu se on previše približio zbog fotografiranja, omogućivši tako tigru da ga uhvati kandžama, prenosi Life News.

Glasnogovornik hitne službe je rekao za Komsomolskaju pravdu da je krotitelj izveo tigra iz kaveza kako bi pozirao za fotografiranje. Nije rijetka pojava da u Zoološkim vrtovima i putujućim cirkusima u Rusiji i na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza, divlje životinje napadaju promatrače, koji im se obično previše približe ili su na nesigurnim mjestima.

U svibnju 2010. godine, jedan lav je u Zoološkom vrtu u Tambovu na jugu Rusije, zgrabio četverogodišnju djevojčicu kroz rešetke kaveza i ozlijedio joj vrat i ruku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene