Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZNEMIRAVAJUĆI SADRŽAJ

MINUTE UŽASA Obračun policije i terorista uhvaćen kamerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotograf Patrick Zachmann zabilježio je jezivi trenutak u kojem policija otvara vatru na teroriste u Bataclan dvorani.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja. 

Pročitajte i ovo Alexandra Damien (Foto: AFP) Prestrašno Dno dna: Francuskinja dobila zatvorsku kaznu jer je glumila žrtvu terorističkog napada Yuri Cortez u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Tura po Hrvatskoj U Zagreb stigao fotoreporter koji nikad neće zaboraviti Vatrene i otkrio koje su mu najveće želje tijekom posjeta

Fotograf Patrick Zachmann zabilježio je jezivi trenutak u kojem policija otvara vatru na teroriste u Bataclan dvorani. Više od 80 osoba izgubilo je život u ovom divljačkom terorističkom napadu.

Identificiran jedan od napadača samoubojica, privedeni i njegov otac i brat

Video prikazuje tenutak u kojem policija puca na teroriste koji nisu vidljivi na snimci. Svjedoci tvrde kako je terorist prije nego je počeo nasumično pucati po okupljenima na koncertu vikao 'Allahu Akbar' (Bog je velik). Nastala je nevjerojatna panika i kaos u dvorani koja se u samo nekiloko trenutaka pretvorila u mjesto strahovitog pokolja.

STRAVIČNO Trenutak kada je u prepunoj dvorani Bataclan nastao pakao

Uz snimku čuje se i komentar fotografa Patrica Zachmanna koji govori kako jedna žena leži na tlu i zaziva upomoć. Fotograf kaže kako je vladala panika i da situacija nije bila pod kontrolom, a policajci su bili vidno nervozni i preplašeni. Video je objavljen i ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene