Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAD NA PARIZ

Policija objavila fotografiju trećeg napadača, pokušavaju ustvrditi njegov identitet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je fotografija muškarca za kojeg se smatra da je jedan od bombaša samoubojica koji se raznio ispred Stade de France u Parizu 13. studenog.

Francuska policija na društvenim je mrežama objavila fotografiju muškarca za kojeg smatra da je jedan od bombaša samoubojica koji se raznio ispred nogometnog stadiona u Parizu 13. studenog. Ne znaju njegov identitet i mole građane da im jave sve korisne informacije koje bi mogli imati o njemu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

PROMIJENIO IDENTITET Ovako danas izgleda najtraženiji čovjek u Europi

Policija je do sada ovog muškarca nazivala 'napadač nepoznatog identiteta'. On je jedan od tri bombaša samoubojica koji su se raznijeli ispred stadiona i iako su svi poginuli napadači identificirani, muškarac s fotografije policiji je još misterij.

Nakon što su objavljeni detalji o terorstima u čijim su napadima 13. studenog ubijene 130 osobe, za 'napadača nepoznatog identiteta' rečeno je samo da je vjerojatno sa sobom imao lažnu tursku putovnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene