Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila na vjenčanju

Svinjskom gripom zaražena Austrijanka koja je boravila u Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svinjskom gripom zaražena je 25-godišnja Austrijanka koja je prošli tjedan bila na vjenčanju u Sloveniji. Mlada je žena hospitalizirana u Klagenfurtu, a oni koji su s njom bili u kontaktu primaju odgovarajuće lijekove.

Ministar zdravstva Peter Kaiser, objasnio je da su o svinjskoj gripi već obaviješteni znanci i prijatelji 25-godišnjakinje te svi s kojima je na vjenčanju bila u kontaktu. Svi primaju odgovarajuće lijekove. Više informacija o ovom slučaju bit će poznato sutra, piše 24ur.com.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Slika nije dostupna Umro mlađi muškarac Slovenija: U mjesec dana deveti slučaj smrti od nove gripe

>> Virus svinjske gripe mutirao!

>> 'Pandemija bi mogla bi paralizirati zdravstvene službe'

U Sloveniji je do sada zabilježen 21 sumnjiv slučaj infekcije svinjskom, gripom, ali njihovi su uzorci bili negativni kada su bili testirani na virus H1N1. Austrijanci su pak izvijestili o sedam novih slučajeva influence. Muškarci i žene iz raznih dijelova Austrije su zaraženi tijekom putovanja gotovo isključivo u SAD. Svi zaraženi su nakon nekoliko dana napusti bolnicu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene