Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije htjela šutjeti

VIDEO Muškarac je pipkao u avionu, ona ga osramotila pred svima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Zašto ste me dirali? Zato što sam djevojka i imate me pravo dirati gdje god i kad god poželite?....' - poručila je djevojka i sve snimala...

U zemlji u kojoj mnoge mlade žene i djevojke postaju žrtvama seksualnog nasilja, ova je djevojka odlučila da neće živjeti.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Drama u Karlovcu Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime"

'Zašto ste me dirali? Zato što sam djevojka i imate me pravo dirati gdje god i kad god poželite? Oprostite mi! Oprostite mi što sam djevojka', rekla je mlada Indijka muškarcu koji ju je pipkao tijekom leta.

Djevojka je nakon neumjesnog ponašanja starijeg muškarca odlučila suočiti se s njim i sve je snimila kamerom.

Djevojka je objasnila kako je isprva ignorirala da je muškarac u susjednom sjedalo pipka, no kada se ponovilo odlučila ga je posramiti pred svim putnicima zrakoplova.

VIDEO Evo što su sestre učinile nasilnicima u autobusu!

Stariji muškarac tražio je oprost. 'Kakav oprost tražiš? Jesi li to učinio samo jednom? Pogledaj koliko si star? Stari moron. Na pola puta do groba i još nisi dovoljno pametan. Snimam te, gospodine! Sjećat ćeš se ove epizode. Misliš da mi djevojke ostajemo tiho i da možeš raditi što god želiš, zar ne?', pitala ga je.

Djevojka se s dotičnim muškarcem suočila i nakon slijetanja u indijski grad Bhubaneswa. Tamo je ponovno tražio oprost i rekao kako i sam ima kćeri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene