Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabre djevojke

VIDEO Evo što su sestre učinile nasilnicima u autobusu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su se sestre uspješno obranile od nasilnika u autobusu i to tako što su ih uspjele - istući onim što im se našlo pri ruci.

Indija je poznata po nasilju nad ženama koje nerijetko doživljavaju zlostavljanja na javnim mjestima. Upravo je takav slučaj zabilježen i na najnovijoj snimci iz jednog autobusa u New Delhiju.

Muškarac je počeo dobacivati nešto dvjema djevojkama, slati poljupce, a onda se prebacio na nepristojne komentare te ih je počeo fizički dirati, izvijestili su indijski mediji a prenosi Daily Mirror.

Pridružili su mu se još neki muškarci u autobusu. Djevojke, za koje se ispostavilo da su sestre Aarti i Pooja, zamolile su ih najprije da prestanu a onda su ih počele tući remenima. Incident se dogodio i Rohtaku, rgadu koji je udaljen oko 60 kilometara od New Delhija.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Najmanje 15 žena umrlo zbog antibiotika s otrovom za štakore!

'Muškarac nam je najprije htio dati svoj telefonski broj. Kada smo odbile, pozvao je prijatelje koji su bili vrlo nepristojni a onda i fizički nasilni. Jedan je zgrabio za vrat, dok je drugi držao odostraga moju sestru', ispričala je jedna od žrtava.

Srećom, djevojke su se uspjele obraniti od nasilnika, jer kako su kazale, nitko im nije priskočio u pomoć, a na idućoj stanici vozač ih je izbacio iz autobusa. Tek je jedna žena uspjela snimiti ovaj video.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene