Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čvršća suradnja

Suradnja Hrvatske, Crne Gore i Srbije na zaštiti tržišnog natjecanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici agencija za zaštitu tržišnog natjecanja Hrvatske, Srbije i Crne Gore Denis Matić, Miloje Obradović i Miodrag Vujović potpisali su u ponedjeljak u Podgorici Protokol o suradnji što je, kako je poručeno s tog sastanka, prvi korak prema čvršćoj suradnji u narednim godinama.

Protokol je potpisan na prijedlog i poziv Agencije za zaštitu konkurentnosti Crne Gore.

Pročitajte i ovo Ilustracija između 50 i 60 ljudi Hrvatska poslala prosvjednu notu Srbiji: Carinici satima držali 25 automobila s hrvatskim putnicima Gordan Grlić Radman Prepirka oko broda Grlić Radman i Anušić: Podržavamo Hrvate i Crnu Goru na putu u EU

U priopćenju se navodi da je danas zbog strukture regionalnog tržišta potrebna sve bliža suradnja, imajući u vidu dinamiku poslovanja gospodarstvenika i prisustvo na svim tržištima u regiji.

"Najčešće su poslovne odluke i poslovni planovi gospodarskih subjekata u regiji utemeljeni na istim ciljevima i instrumentima. Tijela za zaštitu tržišnog natjecanja moraju usko surađivati u cilju razmjene podataka, a kako bi na lakši i efikasniji način mogla izvršavati svoje obveze", stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene