Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijesni zbog filma

Sukob prosvjednika i policije kod veleposlanstvu SAD-a u Kairu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni egipatski prosvjednici ponovno radili nerede zbog filma. Vlasti postavile velike betonske blokove kako bi blokirale prilaz veleposlanstvu SAD-a.

Egipatski prosvjednici gnjevni zbog filma za koji smatraju da vrijeđa proroka Muhameda bacali su kamenje na policiju u Kairu koja im je zapriječila put prema veleposlanstvu SAD-a, napadnutom ranije ovoga tjedna. Policija je ispalila suzavac i bacala kamenje natrag na prosvjednike. Izgorjeli automobil prevrnut je na sredini ulice koja vodi prema veleposlanstvu na trgu Tahrir.

>> Egipatski predsjednik protiv napada na proroka, ali i nasilja

Policija je uoči općeg prosvjeda na koji je pozvalo Muslimansko bratstvo pokušala očistiti trg no čim su s uklonili prosvjednike oni su se vratili. Egipatske su vlasti postavile velike betonske blokove kako bi blokirale prilaz veleposlanstvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri... Neredi u Kazahstanu - 1 Predsjednik poziva pomoć Kaos u Kazahstanu: Ubijeni deseci prosvjednika, stotine su ozlijeđene. U zemlju stigli ruski vojnici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene