Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendiran, ali primao plaću

Sudac koji je na šokantnoj snimci 8 minuta tukao kćer vraćen na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac iz Teksasa oko kojeg je prošle godine izbio skandal, nakon što je na YouTubeu osvanula snimka kako tuče 16-godišnju kćer, vratio se na posao nakon godinu dana suspenzije.

Vrhovni sud u Teksasu prošlog je tjedna ukinuo suspenziju Williamu Adamsu, tijekom koje je on i dalje bio plaćen te je u proteklih godinu dana isplaćen sa 150.000 dolara, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđen je Škrtac tjerao ženu da se tušira samo jednom tjedno i koristi dva listića toaletnog papira Ilustracija RABIJATNI MUŠKARAC Iživljavao se nad partnericom i prijetio joj skalpelom: "Ja ću riješiti i tebe i sebe!"

>> Sudac pretukao bolesnu kći jer je 'skidala' glazbu s interneta!

Podsjetimo, video snimku na kojoj Adams 8 minuta tuče svoju kćer Hillary po nogama i koju je upravo njegova kći objavila na YouTubeu, pregledali su milijuni internet korisnika. Hillary je snimku napravila još 2004. godine, a objavila ju je jer više nije mogla trpjeti zlostavljanja. Kap koja je prelila čašu bila je to što ju je otac istukao zbog ilegalnog skidanja sadržaja s interneta.

Adams je medijima nakon objave videa rekao kako je objava snimke način na koji mu se kći htjela osvetiti zbog toga jer joj je smanjio džeparac i oduzeo Mercedes kojeg je vozila. Dan prije te izjave, Adams je izjavio i kako video izgleda groznije nego što je to bilo u stvarnosti.

Okružni tužitelj smatra kako je prošlo previše vremena da se sada protiv Adamsa podigne optužnica, iako kći Hillary i njezina majka Hallie (koja se na istoj snimci pojavljuje i tuče je), smatraju da njihov otac i suprug nije sposoban za povratak na radno mjesto.

Javnost je burno reagirala na odluku Vrhovnog suda u Teksasu, no iz suda u kojem radi su rekli kako su njihove ruke vezane po pitanju tog slučaja. Adamsu su smanjili plaću, no on je u protekloj godini, kao što smo napisali na početku teksta,  i pod suspenzijom zaradio 150.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene