Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

Sudac pretukao bolesnu kći jer je 'skidala' glazbu s interneta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teksaški sudac William Adams je pod istragom nakon što je njegova sada 22-godišnja kći Hilary objavila video zlostavljanja.

Djevojka je na YouTubeu objavila snimku gdje se vidi kako je otac tuče remenom u dobi dok je imala 16 godina, piše Telegraph. Hilary je bilo dosta mučenja i zlostavljanja pa je podijelila s javnošću 8-minutni video koje je u tjedan dana pogledalo oko milijun ljudi.

Pročitajte i ovo Tučnjava u gruzijskom parlamentu Zbog kontroverznog zakona VIDEO Kaos u parlamentu: Zastupnik tijekom govora dobio udarac u glavu, odmah izbila velika tučnjava Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

 Sudac, ne znajući da ga se snimka, ulazi u sobu kćeri te joj naređuje da legne na krevet kako bi je mogao istući. Sudac Adamas govori kako ide po najveći remen koji ima.

'Legni na krevet ili ću te udarati i po licu', govori sudac kćeri koja boluje od cerebralne paralize te ju svom snagom udara po nogama i leđima. U sobi ulazi i žena koja govori Hillary da 'sve prihvati kao odrasla žena i da legne na trbuh'. I ona ju tada nastavlja tući remenom.

51-godišnji sudac, koji se bavi i rješavanjem slučajeva zlostavljanja djece, branio se riječima da na snimci sve gore izgleda nego što to istinu jest. Nije očekivao da će policija protiv njega pokrenuti istragu. Sudac je dodao kako se ispričao, priznao je da je pregrubo reagirao te da je tako postupio zato što je njegova kći uhvaćena u krađi, točnije, ilegalnom skidanju glazbe s interneta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene