Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Striptizeta poriče da je silovala mladoženjinog kuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladoženjin kum tvrdi da ga je, upotrebljavajući seksualnu igračku s remenom, silovala striptizeta. Navodna je žrtva pred sucem u Melbourneu ispričao što se dogodilo te tragične večeri.

Linda Maree Naggs, optužena je da je seksualno napala kuma prošle godine tijekom momačke večeri. Ona je navodno, seksualnom igračkom, hrabrila kuma, da sudjeluje u posebnoj točki na zabavi.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Kaže da je sjedio na stolcu, dok je Naggs trljala grudi o njegovo lice. Iako je izgledao nasmijan i sretan, njegova je tragična priča započela kad ga je već spomenuta striptizeta natjerala da čučne na sve četiri, te ga je zajahala poput konja.

>> Australac optužio striptizetu za silovanje

Kako je žrtva rekla, zamolio je Lindu Naggs, da ne stavlja igračku u njega. Ubrzo nakon toga se podigao, nazvao ju idiotom i rekao joj da ode.

Izbila je svađa, za vrijeme koje je Naggs, kako kažu svjedoci udarila kuma i prijetila mu svojim prijateljima motociklistima.

Kada su ih razdvojili, mladoženjin je kum otišao u kupaonicu i primjetio da krvari.

Naggs poriče sve navode i kaže kako se radi o jednom incidentu koji je pošao po zlu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene