Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australac optužio striptizetu za silovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Australac optužio striptizetu da ga je tijekom momačke večeri njegovoga prijatelja, prošle godine silovala. Slučaj je završio na sudu, a na saslušanju su se mogli čuti detalji ovog događaja.

Jutros je na sudu u Mebourneu svoj iskaz dalo nekoliko svjedoka, među kojima i žrtva (kum) i mladoženja.

Pročitajte i ovo Videosnimka otmice izraelskih vojnikinja Krvave i pretučene UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljena snimka Hamasovih militanata kako maltretiraju izraelske vojnikinje: "Ovo su cionistkinje, tako ste lijepe" Josef Fritzl 24 godine silovana u podrumu Kći monstruma Fritzla udala se i ima novi identitet: Otkriveno i kakva je sudbina njihovih šestero djece

Muškarac tvrdi kako ga je prilikom striptiza 39-godišnja Linda Maree Naggs silovala koristeći vibrator.

Jedan od muškaraca koji je bio na događaju rekao je sudu kako se grupa okupljenih na momačkoj večeri ponašala 'zrelo' tijekom striptiz nastupa koje je izvela gospođica Naggs.

'Ništa nije bilo pretjerano niti agresivno', rekao je svjedok.

Ostali svjedoci opisali su muškarca koji tvrdi da je silovan kao 'veoma konzervativnu osobu', te da je nakon nagovora mladoženje ipak sudjelovao u striptizetinoj izvedbi sjedeći na stolici dok ju je 'skidao i glavu stavljao među njezine grudi'.

Svjedoci su rekli kako se smješio i bio sretan tijekom striptiza, čak je skinuo hlače, spustio se na ruke i noge dok ga je striptizeta 'jahala kao konja držeći vibrator tijekom čega je žrtva govorila – ne stavljaj ga unutra'.

Uskoro je postao zlovoljan i ustao, nazvavši striptizetu Naggs idiotkinjom, govoreći joj neka ode.

Tijekom prepirke koja je uslijedila, Naggs je prijetila da će pozvati svoje prijatelje bikere. Nakon što su ih prisutni razdvojili, muškarac je otišao u kupaonicu te rekao kako krvari.

Saslušanje će se uskoro nastaviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene