Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama priznala

Strava u Njemačkoj: Žena osumnjičena za ubojstvo petero vlastite djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena na sjeveru Njemačke uhićena je nakon što je priznala da je ubila dvoje svoje djece, a sumnja se da ih je ukupno ubila petoro, objavili su njemački mediji.

Policija je u četvrtak priopćila da je za ubojstvo dvoje djece, čija su tijela pronađena u 2006. i 2007., osumnjičena 28-godišnjakinja s područja Husuma u Schleswig-Holsteinu, objavio je internetski portal shz.de.

U ožujku 2006. u krugu radionice za preradu starog papira pronađeno je izmasakrirano tijelo djevojčice, a tijelo dječaka za kojega se ustanovilo da joj je brat pronađeno je godinu dana kasnije u jarku uz parkiralište.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade Ilustracija Strava u SAD-u! Dječak (10) ubio svog vršnjaka nakon utrke u kojoj je izgubio, otac mu pomogao zataškati zločin: "Platit će za ovo"

>> Zločin u Francuskoj: Brat naručio ubojstvo obitelji?

Kako je u četvrtak priopćila policija, 28-godišnjakinja se sama javila i priznala da je ubila dvoje svoje djece.

Sumnja se da je žena rodila još troje djece i nakon toga ih ubila. Žena je u četvrtak smještena u pritvor u Luebecku. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene