Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO Strava u Istanbulu: Majka pokušala PRODATI bebu za 500 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj prodaje bebe dogodio se u zračnoj luci u Istanbulu

Nadzorne kamere u zračnoj luci u Istanbulu snimile su ženu koja je u WC-u pokušala prodati svoju četveromjesečnu bebu za 500 dolara, kako piše Mirror. Na snimci se vidi 22-godišnjakinja iz Turkmenistana, za koju je objavljeno da se zove Dinara A kako taksijem stiže u zračnu luku sa svojom majkom i bebom u nosiljci.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

>> Stravično: Dvije godine skrivala živo dijete u prtljažniku

Snimka zatim pokazuje i par koji ih je dočekao, a za koje se smatra da su Nijemci turskog porijekla. Djevojka s bebom, njezina majka i žena koja ih je dočekala zatim ulaze u WC, a kasnije žena odlazi sama s bebom.

Turski list Hürriyet donosi da je žena navodno sama kasnije nazvala policiju i rekla kako je bebu našla u WC-u. Također navode kako su Dinara A, njezina beba i majka deportirane u Turkmenistan, a Njemica je puštena nakon ispitivanja u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene