Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komade poslao vladajućoj stranci

Porno glumac osumnjičen da je raskomadao muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Torzo muškarca, odrezani dijelovi nogu i ruku pronađeni u poštanskim paketima - kanadska policija istražuje slučaj jezivog ubojstva.

'Ovo je jedna od najodvratnijih stvari koje sam vidio', rekao je jedan iskusni kanadski policajac kada se susreo s jezivim mjestom zločina u jednom stanu u Montrealu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Policija u Kanadi, ilustracija (Foto: AFP) Ozlijeđenih je 23 U teškoj prometnoj nesreći u Kanadi troje poginulo: "Tijela su izlijetala iz autobusa"

Prvo je policija pronašla dio noge u paketu koji je poslan u središnjicu vladajuće Konzervativne stranke u Ottawi, inače najsigurnijem gradu u Kanadi. Komad ruke pronađen je u drugom paketu, također u Ottawi, a kasnije je torzo bez glave i udova pronađen u koferu među hrpom smeća u Montrealu.

Žrtva neidentificirana, osumnjičen Luka Rocco Magnotta

Neidentificirana žrtva, tvrdi policija, znala je 29-godišnjeg Luku Rocca Magnottu, muškarca kojeg se sumnjiči za ovaj stravičan zločin. Policija kaže da se Magnotta na internetu koristio imenima Eric Clinton Newman i Vladimir Romanov te mole građane za pomoć. 

Zločin snimio kamerom 

Magnotta je osumnjičen da je svog poznanika raskomadao i sve snimio kamerom te snimku objavio na internetu, a potom neke dijelove tijela poslao poštanskim paketima, a neke bacio na različite lokacije, doznaje CNN od izvora bliskog istrazi.

Osumnjičeni Magnotta pojavljuje se na nekoliko internetskih stranica, te tako navodno postoje snimke na kojima guši mačiće i hrani pitona, dok se na nekim drugim stranicama opisuje kao biseksualac i glumac u 'filmovima za odrasle'. Magnotta do sada nije bio poznat policiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene