Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga samo upozorila

16 godina bio u vezi s vlastitom kćeri, dobili troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mušakarac je osuđen na 46 mjeseci zatvora zbog veze koja je počela kada je djevojčici bilo 14 godina.

Muškarac, 57-godišnji Britanac osuđen je na 46 mjeseci zatvora nakon što se na sudu čulo da je otac troje djece koje je dobio sa svojom kćeri.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Vezu s kćeri održavao je čak 16 godina. Iako ga je policija prvi put uhvatila 2005. godine, kada mu je kći već rodila jednog sina i bila trudna s drugim, pustili su ga uz upozorenje da se radi o incestu.

Njegova kći bila je uvjerena da joj je otac drugi muškarac sve do tinejdžerskih godina. Naime, svog pravog oca nije vidjela otkad je bila dijete. Kada je otkrila istinu odlučila se upoznati s biološkim ocem i na kraju se, nakon problema s očuhom, preselila kod njega.

Majka u šoku: Otkrila kako joj je kći u ljubavnoj vezi s ocem

Dodiri i poljupci koji su počeli kada je imala 14 godina uskoro su se pretvorili u redovite spolne odnose i 2002. godine rođen je njihov prvi sin. Iako su u jednom trenutku sa socijalnom službom potpisali sporazum da se neće viđati, prekršili su ga. Učestalost spolnih odnosa smanjila se nakon rođenja trećeg djeteta 2010. godine.

U to vrijeme mušakarac je postao ljubomoram i život svoje kćeri učinio je toliko neugodnim da ga je 2012. prijavila policiji.

Muškarčev odvjetnik rekao je da je njegov klijent svjestan činjenice da je njegova kći bila ranjiva u vrijeme kada ga je potražila, međutim, zbog nedostatka ranijih kontakata nisu imali uobičajen roditeljski odnos što je možda pridonijelo onome što se kasnije dogodilo.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene