Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila kćer policiji

Majka u šoku: Otkrila kako joj je kći u ljubavnoj vezi s ocem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je majka doznala da joj je kći zaljubljena, bila je presretna, no ništa je nije moglo pripremiti na šok koji je uslijedio.

Mjesecima je Katrina Yates iz Birminghama, svoju kćer Nicolu nagovarala da je upozna s dečkom, no ona je uporno izbjegavala to upoznavanje, što je počelo biti sumnjivo njezinoj majci.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell) Otac ubio kćer pa sebe Detalji ubojstva i samoubojstva kod Zadra: "Bili su mirna obitelj, iako smo ih znali čuti kako se svađaju, ali ovako užasna tragedija..."

>> Nudi 50 milijuna eura muškarcu koji zavede njegovu kćer lezbijku

Kad je napokon otkrila tko je njezin dečko, ostala je zaprepaštena. Nicola (27) i njezin biološki otac, Andrew Butler (47), koji ne živi s njima, upoznali su se na internetu i započeli incestuoznu vezu. Katrina je kćer prijavila policiji, a prošle godine njezin otac je završio u zatvoru, nakon što je priznao ljubavnu vezu s Nicolom. Nicola je tada obećala kako više ništa neće imati s ocem.

Butler je danas na slobodi, a Nicola je jednostavno nestala. 'Osjećam kao da živim u noćnoj mori, to je odvratno', rekla je za The Sun Katrina, koja se brine za kćer, nakon što je bez traga nestala.

Katrina osim kćeri ima još i 25-godišnjeg sina Leeja, isto iz braka s Butlerom. Za svojeg bivšeg supruga tvrdi kako je bio dobar otac, no kako su se jednostavno udaljili jedno od drugog. Otkako su se razdvojili, još dok su Nicola i Lee bili vrlo mlade dobi, Butler nije bio u kontaktu s njima, a žive na samo 16 kilometara udaljenosti.

Katrina se isto tako u međuvremenu ponovno udala, za 41-godišnjeg Carla Yatesa, koji je prihvatio njezinu djecu kao njegovu. Nicola je u dobi od 18 godina promijenila prezime u Yates, ali je dvije godine kasnije jako željela pronaći svojeg biološkog oca.

'Bio je to šok, ali razumijem zašto je htjela upoznati svoju prošlost. Rekla sam joj kako to nije pametno, jer je on nikad nije potražio', istaknula je majka Katrina.

2006. godine Nicola je putem web stranice 'Genes Reunited' pronašla svojeg pravog oca te se počela viđati s njim. Majci je istovremeno servirala priču o novom 35.godišnjem dečku po imenu 'Andy'. kad je Katrina nakon dugog izbjegavanja njezine kćeri da je upozna s dečkom, napokon vidjela njegovu sliku, šokirala se.

'Nisam vidjela to lice 20 godina, ali sam ga odmah prepoznala', rekla je. Odjurila je do kćeri u stan i suočila je s činjenicom da zna o čemu se radi te joj rekla kako je morala obavijestiti policiju o tome. Nicola je burno reagirala i branila vezu s ocem. 'Rekla sam joj da je to perverzno, no nije me htjela slušati', dodala je Katrina.

No to nije bio jedini šok, jer je Katrina u policiji doznala kako su Nicola i njezin otac već prijavljivani za nezakonitu vezu. To je učinila bivša Butlerova supruga , 37-godišnja Marie Betts, s kojom Butler ima dvoje djece.

Butler je 2007. godine na sudu prvi put priznao krivnju za incest s kćeri te je dobio uvjetnu zatvorsku kaznu od 4 mjeseca s rokom kušnje od 18 mjeseci. Prošle godine priznao je krivnju na iste optužbe te mu je sudac naredio da se upiše u registar seksualnih prijestupnika. Butler je završio u zatvoru, a Nicola je dobila uvjetnu kaznu.

Butler je u siječnju izašao iz zatvora, a Nicola je otad jednostavno nestala. Njezina majka zabrinuta je što je s njom, jer se otad nije uopće javljala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene