Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam ozlijeđenih

Strava u Beogradu: Nožem ubadao prolaznike na ulici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U incidentu u Beogradu sinoć je nožem ubodeno sedam osoba, a policija traga za počiniteljem.

 

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

'Napadač je ubadao prolaznike na koje je naišao na Trgu republike, a da to drugi sudionici u novogodišnjem slavlju nisu ni primijetili', rekao je Zoran Stanković iz beogradske policije, piše Blic.

Dodao je da se nitko od ozlijeđenih nije obratio policajcima na terenu, čime bi hvatanje napadača bilo lakše. Informacije o incidentu policija je dobila iz Hitne pomoći tek pola sata nakon prvog napada.

>> Tinejdžer osuđen na doživotni zatvor jer je 94 puta izbo majku!

Nikome od napadnutih život nije ugrožen, a nekoliko ih je pušteno kući. Od sedmero ozlijeđenih njih je troje tijekom noći operirano.

Policija, čije su kamere u centru grada snimile incident, vjeruje da je napadač 'neubrojiva osoba'. Premijer Ivica Dačić, koji je i ministar unutarnjih poslova, rekao je da policija intenzivno traga za napadačem i da će on vrlo brzo biti uhićen.

Novu godinu u glavnom gradu Srbije je dočekalo je, prema podacima Turističke organizacije Beograda, oko 15.000 stranaca iz regije, među kojima su najbrojniji gosti iz Slovenije. Srbija od turizma godišnje zaradi oko milijardu dolara, a većinu tog prihoda ostvari Beograd tijekom velikih manifestacija, sajmova i oko Nove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene